Over Arwind

Mijn naam is Arwind

Tijdens mijn studie werd duidelijk dat ik een ware cijfer-meester bleek te zijn. De eigenaar van het bedrijf waar ik stage liep zag dat ook. Hij stelde voor om samen een boekhoudkantoor te starten.

Arwind van Balans voor Balans

We learn from the best

A quick talk with Richard Becker – Libero’s Partners.

Voor mij was dat niet het juiste moment. Nadat ik mijn diploma had behaald ben ik gaan reizen. Ik ben naar het land gegaan dat veel heeft betekend voor mijn persoonlijke ontwikkeling: India.

In India leerde ik van de Rishis (wijzen) en Guru’s (spirituele leraren) veel over mijzelf. Hier kwam ik in aanraking met meditatie en het schitterende muziekinstrument: De mridanga.

Meditatie en het bespelen van de mridanga zorgden voor rust in mijn hoofd (peace of mind). Hierdoor kon ik helder nadenken en beslissingen nemen die pasten bij wie ik werkelijk was.

Terug in Nederland ben ik gaan werken bij diverse boekhoudkantoren. Mijn rekentalent ontwikkelde in rap tempo verder. Ik leerde alles over belastingregels, wetten, branches en verschillende boekhoudprogramma’s.

Een paar jaar geleden besloot ik dat het tijd was om zelf een boekhoudkantoor te beginnen en ondernemers om mij heen te helpen met hun boekhouding. Met mijn kennis en ervaring zorg ik voor Peace of mind bij mijn clienten. 

Ben je opzoek naar een boekhouder? Stuur mij een berichtje en dan maken we een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

(een afspraak is vrijblijvend en verplicht je tot niks)

Chaturbhuj Temple in Orchha, India